Politia Locala Sector 6 intervine pentru siguranta cetatenilor

In urma intalnirilor dintre agentii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 si reprezentantii asociatiilor de proprietari, mai multi administratori de bloc din zona Strazii Virtutii au semnalat ca in apropierea locuintelor, pe un teren ce apartine domeniului public, un grup de persoane fara locuinta au improvizat adaposturi si depoziteaza mari cantitati de deseuri.

Drept urmare, Directia Generala de Politie Locala Sector 6, prin Serviciul de Ordine Publica, Serviciul Control si Monitorizare a Starii Mediului si Salubrizare si SC Urban SA, a desfasurat o ampla actiune de salubrizare si dezafectare a adaposturilor improvizate din Cartierul Militari.

Echipele au evacuat trei barbati cu varste cuprinse intre 40 si 62 ani care au fost condusi catre centrele sociale din Sectorul 6 pentru a fi luati in evidenta si a li se acorda ajutorul necesar.

In perioada urmatoare, politistii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 vor monitoriza zona mentionată si recomanda tututor cetatenilor sa semnaleze situatiile similare la telefon 021.9546, in vederea preintampinarii disconfortului creat de depozitarea deseurilor.

sursa foto: politia6.ro