Politia Locala Sector 6 va asigura ORDINEA si SIGURANTA PUBLICA la AeroNautic Show 2014

Politia Locala Sector 6 va actiona pentru mentinerea ORDINII si SIGURANTEI PUBLICE in perioada 3–5 octombrie, cu ocazia organizarii evenimentului AeroNautic Show 2014.

Evenimentul are loc in Parcul Crangasi si pe Lacul Morii din Sectorul 6.

Politistii locali vor actiona si in zonele adiacente locurilor de desfasurare a evenimentului fata de persoanele care, prin comportament sau activitatile pe care le desfasoara, afecteaza climatul de ordine publica.

Citeste si: “AERONAUTIC SHOW 2014”, spectacol la inaltime pe Lacul Morii

Politia Locala Sector 6 recomanda spectatorilor AeroNautic Show 2014 sa respecte indicatiile fortelor de ordine si sa evite implicarea in conflicte de orice natura, sa acorde o atentie deosebita bunurilor si obiectelor personale (genti, posete, telefoane mobile) si sa adopte un comportament decent, in conformitate cu normele de convietuire sociala.

Citeste si: SPECTACOL cu cele mai bune PARASUTISTE din Romania, in Parcul Izvor din Capitala

In cadrul evenimentului, publicul va asista la un spectacol aero-nautic in care legatura intre aer si apa se va face printr-o suprapunere eleganta a evolutiilor nautice si aeriene si, de asemenea, va putea participa la expozitia “AeroNautic EXPO”, unde vor fi admirate machete si exponate ale Ministerului Transporturilor, Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Afacerilor Interne, Yacht Club-ului Mircea si Clubului Aviatorilor.