POLITIA lui PONTA actioneaza! Fani ai Craiovei ridicati FARA MOTIV din parc! VIDEO

Scene INCREDIBILE petrecute in Craiova cu putin timp inainte de LANSAREA CANDIDATURII lui VICTOR PONTA la PREZIDENTIALE. Mai multi fani ai Universitatii au fost ridicati din centrul orasului fara a li se explica de ce!

Se pare ca aceasta actiune s-a facut la comanda Olgutei Vasilescu si au avut ca scop prevenirea unor manifestarii de strada ad-hoc, manifestari  «anti Ponta» care ar fi urmat sa aiba loc in apropierea Salii Polivalente, la sosirea premierului, anunta editie.ro.

Citeste si: LAZAROIU: JENANTE aluziile lui PONTA la adresa lui IOHANNIS

Un filmulet ajuns pe internet pare sa confirme varianta unor retineri cu substrat politic.  Unul dintre fanii Craiovei, cunoscut ca “Gogoasa”, este abordat intr-un parculet de cativa politisti imbracati in civili. In momentul in care acesta le cere explicatii, oamenii legii dau din umeri. Fanul iritat le transmite politistilor, la un moment dat:

“V-a trimis cucoana Olguta? Ati primit ordin de la sefa Olguta sa ma luati, a? Ca vine milogu’ la Craiova…(n.r.- Victor Ponta).”

Citeste si: PONTA si-a lansat CANDIDATURA. Inundatiile si lupta anti Traian Basescu, argumentele liderului PSD

Premierul este considerat de o mare parte a suporterilor Universitatii Craiova, omul care a facut pact cu mafia FRF si a pus umarul la distrugerea Universitatii Craiova.

Vezi, aici, momentul in care politistii vor sa-l retina pe fanul Universitatii.

Surse foto & video: youtube.com