POLITIA ROMANA ii sprijina pe copiii cu deficiente de auz din SECTORUL 6

Ceea ce copiii cu deficiente de auz, beneficiari ai Centrului pentru Copii cu Dizabilitati „DOMNITA BALASA”, din SECTORUL 6, au realizat cu propriile maini in cadrul atelierelor de creatie a fost expus, prin amabilitatea Directiei Informare si Relatii Publice din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, in holul institutiei care se ocupa de linistea si siguranta noastra. Obiectele expuse au fost oferite angajatilor MAI, care au contribuit, la randul lor, cu donatii si cadouri pentru cei mici.

Manifestarea este rezultatul unei colaborari de lunga durata intre MAI si autoritatile SECTORULUI 6, in beneficiul categoriilor sociale defavorizate. An de an, in apropierea sarbatorilor de iarna, copiii de la Centrul „DOMNITA BALASA” sunt primiti cu caldura de angajatii Ministerului de Interne, unde le este pus la dispozitie un spatiu generos in care sa-si poata etala talentul.

PRIMARIA SECTORULUI  6 continua colaborarea cu fortele de ordine din Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Deoarece perioada sarbatorilor constituie un varf al infractionalitatii, din dispozitia primarului RARES MANESCU, agentii Politiei Locale, isi vor intensifica activitatea. Nu este singurul program pe care administratia locala il desfasoara alaturi de Politia Romana.

POLITIA LOCALA SECTOR 6 si Politia Nationala colaboreaza, de asemenea, in programul  “Zona speciala de siguranta publica”,  in vederea prevenirii si combaterii fenomenelor infractionale, in special a infractiunilor cu violenta, furturi din locuinte si societati comerciale, a  furturilor din autoturisme si a talhariilor.

Aflat in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) SECTOR 6, Centrul pentru Copii cu Dizabilitati „DOMNITA BALASA” asigura gazduire, ingrijire, hrana, reabilitare, educatie nonformala si informala, sprijin emotional, consiliere si pregatire in vederea integrarii/includerii sociale pentru copiii afectati de deficiente auditive.

Sursa foto: primarie6