Poliția și DIICOT-ul au dat iama în traficanții de droguri! Zeci de arestări

Poliția și DIICOT-ul au dat iama în traficanții de droguri autohtoni! Polițiștii și procurorii au făcut, în ultimele două săptămâni, aproape o sută de percheziții, în dosare de trafic de droguri, confiscând un kilogram de cocaină, șapte kilograme de cannabis, dar și alte droguri. Peste 160 de persoane sunt cercetate, 53 fiind reținute sau arestate.

Pe parcursul ultimelor două săptămâni, Poliția Română și D.I.I.C.O.T. anunță că au efectuat 91 de percheziții pentru destructurarea unor grupări de criminalitate organizată. Au fost derulate activități de cercetare pentru probarea activității infracționale a 168 de persoane, dintre care 53 au fost reținute sau arestate, iar 7 au fost plasate sub control judiciar.

În urma acestor activități, au fost ridicate și indisponibilizate peste 1 kilogram de cocaină, peste 7 kilograme de cannabis, precum și alte droguri. De asemenea, au fost indisponibilizate 3 autoturisme, bani, 13 laptopuri, 96 de telefoane mobile, 31 de cartele SIM, 225 de medii de stocare, 8 arme și 167 de cartușe.

În activitățile desfășurate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au fost angrenați și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene, luptători de la acțiuni speciale și jandarmi.

Sursă foto: realitatea