POLITIST ARESTAT in cazul tanarului DECEDAT la Sectia 10 de politie din Capitala

Un politist de la Sectia 10 din Capitala a fost arestat preventiv in cazul mortii suspecte a tanarului in varsta de 23 de ani decedat in urma cu doua saptamani in urma in sediul sectiei amintite, informeaza postul Realitatea Tv.

Ciudat este si faptul ca politistii si-au prezentat condoleantele familiei tanarului decedat in urma cu cateva zile, chiar daca in toata aceasta perioada au sustinut ca nu au nicio legatura cu moartea acestuia si ca decesul s-a produs inafara sediului sectiei de politie.

Citeste si: TANAR MORT LA SECTIA 10 din CAPITALA: Rudele sustin ca politistii l-au omorat in bataie 

Un tanar a murit, in ziua de 4 martie, in sediul Sectiei numarul 10 din Capitala, iar rudele si prietenii acestuia ii acuza pe politisti ca l-au batut pe acesta pana cand a decedat.

Politistii de la Sectia 10 din Bucuresti sustin ca tanarului Daniel i s-a facut rau si ca a decedat. Analizele medicilor legisti ii contrazic, insa: victima a decedat din cauza unei rupturi de splina si a acumularii de sange in cavitatea abdominala. 

Daniel, in varsta de 26 de ani,  facea parte dintre cei care solicitau taxa de parcare ilegala din zona Unirii din Capitala, iar potrivit legistilor acesta a decedat din cauza unei rupturi de splina si a unei hemoragii interne. Astfel se deduce faptul ca moartea tanarului a fost cauzata de violenta fizica excesiva.

Sursa foto: realitatea.net