Politist brasovean, trimis in judecata pentru luare de mita

Un politist din Brasov va fi judecat pentru luare de mita de judecatorii de la Tribunalul din urbea ardeleana. Acesta va fi cercetat si pentru ca, pentru a scapa de acuzatii, si-a declinat in fals identitatea procurorului de caz.

Un politist brasovean va fi judecat pentru luare de mita, fapta petrecuta pe data de 24 iunie atunci cand de acum fostul om al legii, intre timp si-a dat demisia, a retinut talonul unui conducator auto descoperit cu revizia tehnica expirata insa nu a intocmit proces verbal de amenda. Acesta i-a inmanat soferului un bilet pe care era numarul sau personal de telefon si i-a comunicat sa-l sune pentru a rezolva problema in schimbul a 200 de lei, noteaza adevarul.ro.

Conducatorul auto l-a reclamat pe politist, iar procurorii au organizat un flagrant. “S-a mai retinut ca in data de 1 iulie 2013, in timpul procedurii de cercetare la fata locului avand ca obiect o fapta de coruptie, inculpatul Danut Adrian Duducea si-a declinat in fals identitatea procurorului de caz” a precizat procurorul Ramona Muscalu.

Sursa foto: jurnaluldeialomita.ro