Politist de la trupele speciale din Constanta, batut la antrenamente de un superior

Un politist de la trupele speciale din Constanta a fost batut de un superior in timpul unui antrenament. Victima a ajuns la spital, iar situatia a ajuns in atentia Consiliului de Disciplina, potrivit Neptun TV.

Conflictul dintre cei doi politisti de la Serviciul de Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Constanta a inceput in timpul unei sedinte de instructie, chiar in sala de sport in care se antrenau. Dupa un schimb de replici, superiorul a inceput sa il loveasca cu pumnii pe agent in zona fetei.

Victima s-a ales cu un traumatism cranian inchis si a fost dus de urgenta la spital.

Politistul batut a depus plangere, iar conducerea Inspectoratului a dispus declansarea cercetarii politistului reclamat, care a fost deja retrogradat. Cazul a ajuns si in atentia Inspectoratului General al Politiei Romane.

“Urmare a declansarii cercetarii prealabile a politistului reclamat din cadrul SAS, va informam faptul ca s-a finalizat cercetarea acestuia și s-a dispus masura legala in conformitate cu statutul politistului de trecere intr-o functie inferioara pana la cel mult nivelul de baza al gradului profesional detinut”, a transmis conducerea IPJ Constanta.

Citeste si: Un marinar din Galati a murit in apele Dunarii. Afla aici detalii