Politist de la Rutiera, prins cu PERMIS AUTO FALS. A fost 13 ani soferul IPS Andrei Andreicut

Un politist de la Directia Rutiera din cadrul Politiei Romane a fost prins in trafic cu permis auto fals. Angajat la Politia Rutiera, acesta conducea de mai multi ani fara permis, politistii depistandu-l in trafic la un control de rutina. 

UPDATE ora 11.43: Politistul fara permis este primul preot militar. A lasat sutana in 2004, dupa ce a facut un curs la MAI.

UPDATE ora 11.34: Se pare ca politistul a fost timp de 13 ani soferul unui inalt prelat din Ardeal, respectiv Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut. El a lucrat si la Politia Rutiera Alba Iulia, din 2009, unde s-a angajat cu permis auto fals. S-au demarat verificari la IPJ Alba, iar politistul s-a ales cu dosar penal.

Afla aici detalii despre politistul fara permis

Ofiterul conducea cu permis auto fals masina de serviciu. Politistii de la Rutiera l-au cautat in baza de date a Politiei si au constatat ca nu este posesor al unui permis de conducere.

S-a demarat o ancheta pentru a se stabili exact cum a fost posibil ca ofiterul sa conduca fara permis atatia ani. Ofiterul ar putea fi cercetat pentru fals si pentru ca a condus un autoturism fara a detine un permis auto.

Foto: craiovaforum.ro