Politist ranit GRAV in trafic. Soferul a fost RETINUT

Un POLITIST care dirija circulatia intr-o intersectie din Sectorul 6 al Capitalei a fost LOVIT cu masina de un tanar care conducea BAUT si fara a avea PERMIS DE CONDUCERE, agentul fiind transportat la spital, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau.

UPDATE 19.54: Tanarul care a lovit cu masina, in mod intentionat, un politist de la Rutiera, intr-o intersectie din Sectorul 6, a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat, vineri, Tribunalului Bucuresti, cu propunerea de arestare preventiva, pentru tentativa de omor.

Surse apropiate anchetei citate de Mediafax au declarat ca tanarul retinut se numeste Roberto Daniel Niculescu, are 24 de ani si este un fost fotbalist care sustine ca a jucat la FC National si FC Chiajna.

UPDATE 11.40: Tanarul este cercetat de procurorii Parchetului Tribunalul Bucuresti si politistii de la Serviciul omoruri, pentru TENTATIVA DE OMOR. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, dupa ce initial cercetarile au fost facute de politistii Brigazii Rutiere, dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, stabilindu-se ca tanarul l-a lovit pe politist cu intentie.

Stire initiala

Potrivit lui Andrei Codau, ACCIDENTUL a avut loc in jurul orei 08.00, la intersectia strazii Orsova cu Bulevardul Virtutii, in Sectorul 6. POLITISTUL care dirija traficul in intersectie i-a facut semn unui sofer, in varsta de 24 de ani, sa opreasca.

Citeste si: ACCIDENT BRAGADIRU: UN POLITIST A PROVOCAT TRAGEDIA IN CARE A MURIT O PERSOANA SI ALTE DOUA AU FOST RANITE

Ulterior, cand POLITISTUL i-a cerut sa prezinte documentele, a constatat ca in masina miroase a alcool si i-a cerut tanarului sa coboare, moment in care soferul a pornit in viteza. Tanarul l-a agatat pe POLITIST cu masina si l-a tarat pe o distanta de zeci de metri, apoi a fost oprit in trafic. Cand a incercat sa fuga cu masina, soferul a lovit un alt autoturism, a precizat Codau.

Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta avand o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In urma verificarilor, politistii au stabilit ca soferul nu avea PERMIS DE CONDUCERE.

Agentul de POLITIE are RANI la picioare, acesta fiind transportat cu o ambulanta SMURD la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a mai spus Codau.

Citeste si: POLITIST IMPUSCAT IN PICIOR DE UN COLEG IN LOCALITATEA URLATI, JUDETUL PRAHOVA

Politistii fac cercetari la fata locului, iar tanarul urmeaza sa fie audiat si sa fie dispuse masurile in cazul acestuia, in dosarul care va fi deschis pe numele lui.

Sursa foto: comisarul.ro