POLITIST RANIT grav intr-o confruntare cu RROMI

Un POLITIST a fost RANIT grav, ajungand in stare critica la spital, dupa o confruntare intre oamenii legi si un grup de RROMI din TIMISOARA.

Un POLITIST din TIMISOARA a ajuns in stare critica la spital dupa ce a fost RANIT in urma unei lovituri cu o caramida in cap de un rrom, in timpul unei misiuni. Agentul, care lucra la Sectia 2 Politie Timisoara, a ajuns luni in stare grava la Spitalul Judetean si a fost operat de urgenta. POLITISTUL a intervenit in noaptea de duminica spre luni alaturi de agentul sef Cristian Iliescu pentru a aplana un scandal izbucnit intre mai multi rromi in cartierul timisorean Kuncz.

Citeste si: Un barbat a fugit de la locul ACCIDENTULUI dupa ce a lovit MORTAL doua persoane 

Agentii de ordine au fost inconjurati de zeci de RROMI care i-au atacat, iar unul dintre atacatori l-a lovit cu o caramida in cap. Cei doi politisti au reusit sa iasa din zona datorita interventiei mascatilor.

Citeste si: Viata TRAFICANTILOR DE DROGURI din Brazilia a ajuns pe FACEBOOK. GALERIE FOTO si VIDEO 

Politistii i-au identificat pe sapte dintre atacatori, cinci barbati si doua femei, care au fost adusi la audieri. Ei sunt cercetati intr-un dosar care a ajuns la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, acuzatia fiind de tentativa de omor.

Sursa foto: realitatea.net