POLITIST ranit intr-un ACCIDENT, preluat de o ambulanta SMURD care s-a RASTURNAT

Un POLITIST de la postul din Nadlac, RANIT vineri seara intr-un accident rutier, masina sa izbindu-se de un tir pe DN7, a fost implicat intr-un al doilea incident, cand unitatea SMURD care l-a preluat s-a RASTURNAT in sant, fara ca victima sa fie ranita suplimentar sau echipajul sa fie ranit, informeaza Mediafax.

Potrivit unor surse locale, un politist aflat in timpul liber, angajat al postului din orasul aradean Nadlac, a fost ranit intr-un accident produs pe DN7, in Nadlac, masina sa izbindu-se pe contrasens de un TIR.

CITESTE SI: ACCIDENT GRAV in Constanta: O persoana a MURIT si alte opt au fost RANITE, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit 

Politistii cerceteaza imprejurarile in care colegul lor a ajuns cu autoturismul pe contrasens, unde a avut loc impactul cu tirul, al carui sofer, cetatean turc, a pierdut controlul volanului si s-a izbit cu automarfarul de un copac.

Ambii barbati au fost raniti si transportati la spital. Politistul a fost preluat de o unitate mobila SMURD cu medic, dar care in drumul spre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea drumului national.

Incidentul a avut loc in apropiere de intrarea in Arad, unde soferul autospecialei SMURD a pierdut controlul volanului pe fondul carosabilului umezit de ploaie si a vitezei impuse de urgenta interventiei.

CITESTE SI: ACCIDENT GRAV in Suceava: O persoana a MURIT si sapte au fost RANITE dupa ce microbuzul in care se aflau s-a RASURNAT 

Potrivit surselor citate, autospeciala s-a rasturnat pe o parte, dar politistul ranit in accidentul de la Nadlac nu a suferit rani suplimentare. De asemenea, nici echipajul SMURD nu a suferit rani, iar vehiculul are avarii usoare.

Politistul a fost preluat de la locul rasturnarii autospecialei de un alt echipaj SMURD si transportat la spital, unde medicii ii evalueaza ranile.

Sursa foto: realitatea.net