Politist vasluian, calcat cu masina de un sofer beat

Un politist vasluian a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost lovit de un sofer beat. Barbatul a reusit sa fuga de la locul accidentului, el fiind retinut de colegii victimei cateva ore mai tarziu, informeaza postul Romania Tv.

Politistul, in varsta de 44 de ani, se afla pe marginea drumului impreuna cu fratele sau. Cei doi au fost izbiti din spate de un autoturism. Practic, masina l-a calcat pe politist, strivindu-i cutia toracica. Fratele acestuia s-a ferit la timp, apoi a sunat la Serviciul de ambulanta.

Politistul a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Barlad, unde a fost dus direct in sala de operatie. Ulterior, medicii l-au trimis la o clinica din Iasi deoarece starea sa este foarte grava.

Autorul accidentului a fost depistat de colegii politistului ranit, cateva ore mai tarziu. Respectivul era  impreuna cu un prieten, amandoi in stare avansata de ebrietate.

Soferul vinovat a fost arestat pentru 29 de zile si i s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala grava, conducere sub influenta alcoolului si fuga de la locul accidentului.

Sursa foto: realitatea.net