Politistii au descoperit peste 150.000 de MEDICAMENTE INTERZISE

Peste 150.000 de MEDICAMENTE INTERZISE si o instalatie clandestina au fost descoperite de politisti in urma a 26 de perchezitii desfasurate vineri in Bucuresti si in sase judete, vizand trei grupari implicate in productia si comercializarea de MEDICAMENTE anabolizante contrafacute.

In urma finalizarii celor 26 de perchezitii desfasurate ieri, pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Arges, Calarasi, Iasi, Salaj, Bihor si Timis, la domiciliile membrilor a trei grupari infractionale si in locuri de productie si depozitare a unor SUBSTANTELOR INTERZISE, politistii au identificat o instalatie clandestina utilizata la producerea si ambalarea substantelor MEDICAMENTOASE si au ridicat sute de mii de comprimate, fiole, flacoane si alte recipiente continand substante anabolizante si hormoni de crestere, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.

Citeste si: PERCHEZITII IN BUCURESTI SI IN SASE JUDETE, LA PERSOANE BANUITE DE PRODUCEREA SI COMERTUL CU MEDICAMENTE INTERZISE

De asemenea, politistii au ridicat aproximativ 350.000 de euro susceptibili a proveni din activitatea infractionala, precum si arme de foc.

Mai multe persoane erau banuite de implicarea in productia, depozitarea si comercializarea ilegala in Romania si in alte state comunitare de produse MEDICAMENTOASE INTERZISE.

Potrivit Politiei, aceste MEDICAMENTE erau comercializate atat in Romania, prin intermediul internetului, cat si in alte state comunitare, in special in Spania si Ungaria, prin intermediu unor persoane interpuse.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat estimat pana in prezent depaseste 1.000.000 de lei.

Citeste si: PERCHEZITII LA OPERATORI ECONOMICI DIN BUCURESTI SI GIURGIU SI LA SEDIUL UNEI AUTORITATI PUBLICE

In urma audierilor si a probatoriului administrat in cauza, 12 persoane au fost retinute, noua dintre acestea urmand a fi prezentate instantei cu propunere de arestare preventiva, fata de trei persoane fiind dispusa masura controlului judiciar de catre procuror.

Sursa foto: infobraila.ro