Politistii au fost SOCATI cand au oprit o MASINA pe autostrada! FOTO

Politistii din Marea Britanie au fost socati dupa ce au oprit o masina care circula haotic pe AUTOSTRADA. Pe bancheta din spate se afla o femeie care dadea NASTERE unui copil.

O tanara a NASCUT in masina condusa de tatal sau, chiar pe o AUTOSTRADA din Marea Britanie. Tiffany Ellmore (26 de ani) a intrat in travaliu mai devreme decat se astepta si si-a rugat tatal sa o duca la spital cat mai rapid.

Totusi, bebelusul era nerabdator sa vina pe lume, astfel ca bunicul ei a inceput sa goneasca pentru a ajunge mai repede la spital. Masina gonea haotic pe AUTOSTRADA, moment in care un echipaj de politie a pornit in urmarire, crezand ca autoturismul este furat.

Citeste si: POZA SENZATIONALA CU VASILICA 2014, FIUL LUI MIRCEA BADEA. FOTO IN ARTICOL

Colin Ellmore a fost nevoit sa traga pe dreapta si a devenit moasa de ocazie, ajutandu-si fiica sa NASCA.

“Initial am crezut ca este un vehicul furat. Am reusit sa il oprim, iar atunci cand soferul s-a dat jos am crezut ca fuge. Insa a inconjurat masina si a strigat ceva despre un bebelus. Cand ne-am apropiat de autoturism, am vazut bebelusul in mainile barbatului. Nu am mai trait asa ceva niciodata”, a explicat sergentul Simon Goss, potrivit Daily Mail.

La randul ei, tanara mamica a spus ca nu s-a asteptat ca bebelusul sa vina pe lume in acest fel. “I-am spus tatalui meu sa mergem la spital, insa inainte sa plecam i-am explicat ca am nevoie de el sa ma ajute sa NASC. El insa a insistat sa ma duca la spital. Ne aflam pe AUTOSTRADA in timp ce am vazut luminile politiei in spatele nostru. Erau patru masini neinscriptionate care ne cereau sa tragem pe dreapta, insa tata era ingrijorat deoarce i-am spus ca bebelusul urmeaza sa iasa. Ne-au presat si am fost nevoiti sa oprim”, a marturisit Tiffany Ellmore.

NU-S CAI VERZI PE PERETI, SUNT CATELUSI…VERZI! FOTO INCREDIBIL

Sursa foto: west-midlands.police.uk, dailymail.co.uk