Politistii au RIDICAT 12 persoane implicate in afaceri cu LUCRARI FUNERARE

Mai multe persoane implicate in afaceri cu lucrari funerare au fost RIDICATE, marti, de ofiterii Directiei de Investigarea Fraudelor, intr-un dosar de evaziune fiscala in care prejudiciul este estimat la 100.000 de euro, au anuntat oficiali din Politia Romana.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Mediafax, ca 12 persoane au fost duse la audieri, dupa ce politistii au descins marti dimineata la patru adrese, dintre care trei apartin liderilor unei grupari specializate in evaziune fiscala in domeniul CONSTRUCTIILOR FUNERARE, gruparea fiind cunoscuta cu numele de TAMANGO.

Citeste si: PERCHEZITII la mafia monumentelor funerare. PREJUDICIU: 400 de mii de euro

Liderii gruparii ar urma sa fie prezentati instantei, cu propunerea de arestare preventiva.

Potrivit politistilor, in perioada 2012-2013, persoanele vizate in acest dosar ar fi facut lucrari de CONSTRUCTII FUNERARE, in baza unor contracte de antrepriza, si au incasat contravaloarea acestora fara a le inregistra in contabilitate.

Citeste si: DESCINDERI la HOTII din LOCUINTE din Bucuresti si Teleorman

Clientii erau, in majoritate, persoane cu venituri mici, insa, potrivit politistrilor, la serviciile gruparii TAMANGO au apelat si persoane cu situatie financiara buna.

Liderul gruparii este cunoscut de anchetatori sub numele de FANE TAMANGO si controleaza afacerile din domeniul FUNERAR in mai multe cimitire din Bucuresti.

Sursa foto: newsbv.ro