POLITISTII efectueaza CONTROALE la comerciantii de produse specifice SARBATORILOR de IARNA

POLITISTII actioneaza luni dimineata, la nivel national, pentru verificarea AGENTILOR ECONOMICI care produc sau comercializeaza produse viniviticole ori alte produse specifice sarbatorilor de iarna, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) intr-un comunicat remis presei.

CONTROALELE sunt efectuate de peste 300 de POLITISTI de investigare a criminalitatii economice din cadrul IGPR si ai structurilor teritoriale, sub coordonarea Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IGPR.

CITESTE SI: PROGRAMUL MAGAZINELOR de SARBATORI: Inchis doar de CRACIUN si ANUL NOU

Actiunea vizeaza descoperirea si investigarea ILEGALITATILOR de natura ECONOMICO-FINANCIARA, precum si verificarea modului in care sunt respectate reglementarile referitoare la sacrificarea animalelor si comercializarea produselor din carne.

Vor fi verificati peste 850 de agenti economici in vederea prevenirii si combaterii ilegalitatilor de natura economico-financiara si a verificari modului in care sunt respectate reglementarile referitoare la producerea, transportul sau comercializarea produselor viniviticole ori alte produse specifice sarbatorilor de iarna.

Alaturi de politisti, la actiune participa comisari ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor si specialisti din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Sursa foto: jurnalul.ro