Politistii locali asigura FLUIDIZAREA CIRCULATIEI RUTIERE la intrarea si iesirea din Capitala

Actiunile desfasurate de Directia Generala de Politie Locala Sector 6 impreuna cu Brigada de Politie Rutiera privind fluidizarea circulatiei in zona Valea Cascadelor vor continua incepand de marti si pana la sfarsitul saptamanii, au anuntat reprezentantii Primariei Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, in urma sesizarilor locuitorilor din zona si a conducatorilor auto, actiunile politistilor vizeaza, in special, obstructionarea circulatiei de catre soferii microbuzelor particulare la intrarea si iesirea din Capitala.

Citeste si: Politistii locali din Sectorul 6 asigura FLUIDIZAREA CIRCULATIEI RUTIERE la intrarea in Capitala

Interventiile au rolul de a evita blocajele create de mijloacele de transport particulare (microbuze, autocare, autobuze) care efectueaza curse catre localitatile limitrofe Bucurestiului.

Zona Valea Cascadelor are nevoie de un trafic fluent deoarece reprezinta un punct de acces in Bucuresti si face legatura cu o zona comerciala aglomerata, mai spune sursa citata.

Citeste si: AMPLA ACTIUNE de FLUIDIZARE A CIRCULATIEI la iesirea din Bucuresti, la sfarsitul saptamanii

Astfel de actiuni se vor succeda cu periodicitate pentru cresterea gradului de siguranta a circulatiei rutiere si mentinerea ordinii si sigurantei publice pe raza Sectorului 6.