POLITISTII LOCALI bucuresteni isi DUBLEAZA misiunile de PATRULARE in perioada PASTELUI

Primarul general al Capitalei, SORIN OPRESCU, a dispus o serie de masuri pentru perioada PASTELUI, astfel incat sa fie asigurate mentinerea curateniei, siguranta bucurestenilor, transportul public si buna desfasurare a activitatilor organizate in Bucuresti cu acest prilej, se arata intr-un communicat de presa al municipalitatii.

Astfel, in cadrul unui comandament care a avut loc la sediul Primariei Capitalei, SORIN OPRESCU a solicitat Politiei Locale sa isi DUBLEZE efectivele de politisti si numarul misiunilor de PATRULARE, in special in zonele lacaselor de cult, parcuri, cimitire etc. La aceste actiuni privind mentinerea ordinii publice in perioada PASTELUI vor participa un numar de 150 de POLITISTII LOCALI din cadrul serviciilor de Ordine publica si Circulatie, dar si efective din cadrul Patrulei Calare a Municipiului Bucuresti. Misiunile vor viza combaterea faptelor antisociale atat in centrul Capitalei, cat si in apropierea marilor biserici.

Citeste si: NOUA SPITALE asigura ASISTENTA MEDICALA de urgenta in perioada sarbatorilor de PASTI in Bucuresti

Totodata, la solicitarea primarului general al Capitalei, operatorii de salubrizare din toate sectoarele Bucurestiului vor avea echipe de permanenta care vor efectua actiuni de salubrizare, cu prioritate, in zonele bisericilor, atat inainte de slujba de Inviere, cat si dupa. Mai mult, pentru a preintampina  acumularea unor cantitati de deseuri foarte mari la populatie, toti operatorii vor asigura serviciul de salubrizare menajera si in ziua de sambata.

Citeste si: MAI: MASURI SPORITE CU OCAZIA SARBATORILOR DE PASTE

Edilul-sef a cerut in mod expres inspectorilor Directiei de Control si Administratiei Strazilor sa verifice ca lucrarile edilitare in curs sa fie izolate si semnalizate corespunzator, iar reprezentantilor Apa Nova, RADET, Enel etc. sa aiba echipe de permanenta astfel incat, in cazul in care se inregistreaza avarii, sa se poata interveni de urgenta.

Sursa foto: libertatea.ro