Politistii locali din Sectorul 6 asigura actiunea de FLUIDIZARE A CIRCULATIEI RUTIERE la intrarea si iesirea din Capitala

Agentii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6, Serviciul Circulatie, continua in aceasta saptamana, actiunea de FLUIDIZARE A CIRCULATIEI RUTIERE in zona Valea Cascadelor, potrivit unui comunicat de presa al Primariei Sectorului 6.

La sesizarile cetatenilor si a conducatorilor auto, actiunile politistilor vizeaza, in special, obstructionarea circulatiei de catre soferii microbuzelor particulare la intrarea si iesirea din Capitala, potrivit sursei citate.

Citeste si: Politistii locali din Sectorul 6 asigura FLUIDIZAREA CIRCULATIEI RUTIERE la intrarea in Capitala

Interventiile au rolul de a evita blocajele create de mijloacele de transport particulare (microbuze, autocare, autobuze) care efectueaza curse catre localitatile limitrofe Bucurestiului.

Citeste si: Politistii locali asigura FLUIDIZAREA CIRCULATIEI RUTIERE la intrarea si iesirea din Capitala

“Zona Valea Cascadelor are nevoie de un trafic fluent deoarece reprezinta un punct de acces in Bucuresti si intr-o zona comerciala aglomerata, astfel ca soferii trebuie sa tina cont de legislatia in vigoare. Astfel de actiuni se vor succeda cu periodicitate pentru cresterea gradului de siguranta a circulatiei rutiere si mentinerea ordinii si sigurantei publice pe raza Sectorului 6”, se spune in comunicat.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6