Politistii locali din Sectorul 6 asigura FLUIDIZAREA CIRCULATIEI RUTIERE la intrarea in Capitala

Directia Generala de Politie Locala Sector 6 si Brigada de Politie Rutiera continua in acest sfarsit de saptamana actiunile desfasurate pentru FLUIDIZAREA CIRCULATIEI in zona Valea Cascadelor, a anuntat vineri Primaria Sectorului 6.

La sesizarile cetatenilor si a conducatorilor auto, actiunile politistilor vizeaza, in special, obstructionarea circulatiei de catre soferii microbuzelor particulare la intrarea sau iesirea din Capitala.

Citeste si: TRAFIC FLUENT in week-end la intrarea si iesirea din Capitala spre autostrada A1

Interventiile au rolul de a evita blocajele create de mijloacele de transport particulare (microbuze, autocare, autobuze) care efectueaza curse catre localitatile limitrofe Bucurestiului.

Potrivit sursei citate, zona Valea Cascadelor are nevoie de un TRAFIC FLUENT deoarece reprezinta un punct de acces in Bucuresti si este o zona comerciala aglomerata, astfel ca soferii trebuie sa tina cont de legislatia in vigoare.

Citeste si: AMPLA ACTIUNE de FLUIDIZARE A CIRCULATIEI la iesirea din Bucuresti, la sfarsitul saptamanii

Astfel de actiuni se vor succeda cu periodicitate pentru cresterea gradului de siguranta a circulatiei rutiere si mentinerea ordinii si sigurantei publice pe raza Sectorului 6.