Politistii locali din Sectorul 6 asigura ORDINEA si SIGURANTA PUBLICA la meciul FC Rapid – FC Ceahlaul Piatra Neamt

Politia Locala Sector 6 va mentine ORDINEA si SIGURANTA PUBLICA la  meciul de fotbal dintre echipele FC Rapid Bucuresti si FC Ceahlaul Piatra Neamt, care va avea loc luni, pe Stadionul “Valentin Stanescu”, a anuntat Primaria Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, agentii locali vor actiona in cooperare cu Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti si in zonele adiacente locurilor de desfasurare a evenimentului fata de persoanele care, prin comportament sau activitatile pe care le desfasoara, afecteaza climatul de ordine publica.

Citeste si: CONTROL INOPINAT in Piata Gorjului din Sectorul 6

Politia Locala Sector 6 le recomanda participantilor sa adopte un comportament decent, in conformitate cu normele de convietuire sociala, sa se delimiteze de orice forma de violenta verbala sau fizica care ar putea conduce la manifestari violente, sa respecte indicatiile fortelor de ordine si sa evite implicarea in conflicte de orice natura.

Citeste si: Politistii locali din Sectorul 6 asigura ORDINEA si SIGURANTA la meciul Steaua – Universitatea Cluj

Totodata, pentru a fi evitate blocajele in trafic, soferii sunt sfatuiti ca astazi, incepand cu ora 17.00, sa ocoleasca zona Stadionului “Valentin Stanescu”.