Politistii locali Sector 6 au identificat 15 persoane fara adapost care au fost cazate in centrele DGASPC Sector6

In perioada 11 – 17 ianuarie 2016, Politia Locala Sector 6 a intreprins mai multe actiuni de identificare a persoanelor fara adapost care ar fi avut de suferit, sub aspectul conditiilor meteorologice de temperaturi scazute, viscol si ninsoare.

Echipajele Politiei Locale Sector 6 s-au deplasat pe raza sectorului, identificand 15 persoane fara adapost, dintre care 14 au fost cazate temporar in centrele din subordinea autoritatii locale, iar o persoana a refuzat internarea.

In total, in weekendul 16 – 17.01.2016, centrele din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 din. Str. Inspiratiei nr. 4 si Bdul. Uverturii nr. 89 au gazduit 41 de persoane fara adapost.

Totodata, in urma prognozei meteorologice care anunta temperaturi foarte scazute in urmatoarele zile, echipe mobile formate din politisti locali vor actiona permanent pentru a depista persoanele fara adapost si a le conduce in centrele din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6.

Pe langa un adapost in care sa se incalzeasca, acestia beneficiaza de hrana, igiena personala, precum si de ingrijire medicala de specialitate.

Sursa foto: primarie6