Politistul de la rutiera DECEDAT in urma unui ACCIDENT DE MOTOCICLETA, AVANSAT POST-MORTEM

POLITISTUL DE LA BRIGADA RUTIERA BUCURESTI care a MURIT, marti seara, dupa ce A CAZUT CU MOTOCICLETA INTR-O GROAPA din carosabil, a fost AVANSAT POST-MORTEM la gradul de subinspector.

“In aceasta dimineata, la propunerea inspectorului general al Politiei Romane, viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, l-a avansat in gradul de subinspector de politie post-mortem pe agentul sef adjunct de politie GIGINA BOGDAN COSMIN”, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) remis miercuri Agerpres.

Politistul avea 28 de ani, era casatorit si lucra de 8 ani in Ministerul Afacerilor Interne. El a incetat din viata la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a fost transportat dupa ce, in seara de 20 octombrie, a fost implicat intr-un accident in timp ce se afla in misiune.

CITESTE SI: UN POLITIST DE LA BRIGADA RUTIERA A MURIT DUPA CE A CAZUT CU MOTOCICLETA INTR-O GROAPA DE PE UN BULEVARD DIN CAPITALA

Potrivit martorilor, politistul A PIERDUT CONTROLUL ASUPRA MOTOCICLETEI si nu a mai putut evita impactul cu gardul ce imprejmuia o groapa sapata in asfalt.

Conform Biroului de presa al Politiei Capitalei, incidentul s-a produs pe strada Stirbei Voda din Bucuresti, iar groapa fusese sapata de o COMPANIE DE GAZE.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a deschis o ancheta in acest caz.

Sursa foto: puterea