POLO: CSA STEAUA BUCURESTI a CASTIGAT CUPA ROMANIEI

CSA Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei la polo pe apa, duminica, in Bazinul Olimpic din Brasov, dupa ce a invins-o in finala pe Sportul Studentesc Corona cu scorul de 13-12 (1-3, 1-1, 4-2, 2-2; 5-4), dupa aruncarile de la 5 metri.

Steaua a deschis scorul, dar Sportul a condus in cea mai mare parte a timpului pe tabela de marcaj. Sportul a condus cu 3-1, 4-2 (la jumatatea partidei) si 6-3, Steaua a egalat, Sportul a avut 8-6, dar Steaua a revenit din nou si a trimis meciul la aruncarile de departajare, unde ”militarii” au cucerit trofeul.

CITESTE SI: Dulgheru si Halep au pierdut in proba de dublu la Miami (WTA)

Pentru Steaua, incurajata din tribune de scrimera Ana-Maria Branza, au inscris Nicolae Diaconu, Daniel Teohari (2 goluri), Petar Filipovic (3), Mihnea Gheorghe (2), in timp ce Hrvoje Benic a reusit 5 goluri pentru Sportul, celelalte fiind semnate de Nicolae Oanta, Josip Jerkovic si Codrin Cotrau.

La aruncarile de la 5 metri, Benic (Sportul) s-a transformat din inger in demon, el fiind cel care a ratat singurul sut (a aparat portarul Dragusin). Pentru Steaua au transformat Miroslav Randic, Filipovic, Mihnea Chioveanu, Daniel Robu si Teohari, iar pentru Sportul au inscris Jerkovic, Cotrau, Radu Gospodinov si Iulian Radoi.

CITESTE SI: AMICAL: STEAUA BUCURESTI se impune greu, scor 2-1, in fata FARULUI la CONSTANTA

Steaua a cucerit al saptelea trofeu al Cupei Romaniei. 

Sursa foto www.bucurestifm.ro