POLONIA v ROMANIA: Selectionerul DAUM a vorbit despre meci si o eventuala despartire de TRICOLORI

Prezent la finala Cupei Romaniei dintre FC Voluntari si Astra Giurgiu, germanul Christoph Daum, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a dat de inteles ca va ramane pe banca echipei si in cazul unui esec cu Polonia, care ar insemna ratarea calificarii la CM 2018, informeaza postul de televiziune DigiSport.

Partida de la Varsovia va avea loc pe 10 iunie, iar Christoph Daum a venit la Ploiesti pentru a vedea partida dintre Voluntari si Astra, vorbind inainte de startul partidei si cu presa aflata la fata locului:

“In acest moment, as spune ca raman. Am o relatie deschisa cu cei din conducerea FRF. Simt ca trebuie sa raman si sa obtin cele mai bune rezultate in perspectiva rezultatelor din Rusia, dar de ce nu ne gandim si la Euro 2020? Pentru mine este o placere sa fiu in Romania si sa lucrez pentru fotbalul romanesc”, au fost declaratiile lui Daum, conform DigiSport.

Pentru meciurile cu Polonia si Chile, ultimul amical, Daum a convocat de la cele doua formatii care au jucat sambata la Ploiesti doar 2 jucatori, pe Sapunaru si Lung, ambii de la Astra.

“Pentru mine, cel mai important este sa pastrez jucatorii concentrati pentru performanta, pentru ceea ce vrem sa jucam, pentru modul in care vrem sa aratam, sa fie extrem de motivati”, mai puncta Daum, in legatura cu partida din Polonia.

O partida cruciala, in care Romania trebuie sa obtina cele 3 puncte, daca mai vrea sa mai aiba sanse matematice pentru a obtine locul 2 in grupa, care duce la un baraj pentru turneul final al Cupei Mondiale gazduita de Rusia.

Sursa foto: sport