Poluarea din Beijing a atins de 30 de ori limita maxima ! VIDEO in articol

Poluarea a atins cote maxime la Beijing, in China, aparatele inregistrand faptul ca limita maxima a fost depasita de 30 de ori.

Poluarea a atins cote maxime in China, la Beijing, situatia fiind deja ingrijoratoare pentru locuitorii metropolei. Acestia nu mai pot iesi din casa fara a purta pe fata masti speciale care sa ii apere de poluare.

Din cauza poluarii care a depasit limitele maxime admise, indexul de calitate a aerului a ajuns duminica dimineata sa fie masurat la 361 de unitati, scrie realitatea.net, in conditiile in care Organizatia Mondiala a Sanatatii considera un nivel de 300 de unitati drept extrem de periculos pentru oameni.
Conform presei internationale, cele peste 20 de milioane de oameni care locuiesc in Beijing spun ca aerul este irespirabil si ca se tem mai ales pentru vietile copiilor.

Mai mult, tot din cauza poluarii, televiziunea de stat a anuntat ca mai multe curse aeriene au avut intarzieri semnificative pe aeroportul international din Beijing din cauza vizibilitatii reduse cauzate de smog.

Sursa foto si video: realitatea.net