Pompierii salveaza trei ciobani blocati pe o insula

POMPIERII intervin, marti, pentru salvarea a TREI CIOBANI ramasi izolati pe o insula formata in mijlocul apelor umflate ale raului Prahova, in comuna prahoveana Aricestii Rahtivani.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, POMPIERII intervin marti, pentru salvarea a TREI PERSOANE ramase izolate pe o insula formata in mijlocul apelor umflate ale raului Prahova, in comuna Aricesti Rahtivani.

Citeste si: INUNDATII IN ROMANIA. CODUL ROSU A FOST RIDICAT, BILANTUL INDICA 4 MORTI SI ZECI DE OAMENI EVACUATI. UPDATE

Este vorba despre TREI CIOBANI era in apa pentru salvarea unui cal si care nu au mai putut iesi, ei refugiindu-se pe o insulita.

POMPIERII nu pot interveni cu barca pneumatica, astfel ca s-au deplasat cu o autospeciala si vor incerca sa-i prinda pe cei trei cu corzi si sa-i aduca la mal.

In zona s-a deplasat, de asemenea, o ambulanta SMURD, echipajul medical fiind pregatit sa intervina daca va fi cazul.

Acesta nu este primul incident produs in judetul Prahova in urma INUNDATIILOR. In urma cu doua zile, un barbat a murit dupa ce a fost luat de apele umflate ale unui parau, la incident fiind martor si fiul sau, in varsta de cinci ani. POMPIERII au gasit trupul barbatului a doua zi, dupa mai multe ore de cautari.

Mai multe gospodarii, beciuri si subsoluri din localitati ale judetului Prahova au fost inundate in ultimele 24 de ore, pompierii intervenind, marti, pentru scoaterea apei din zonele afectate.

Duminica dupa-amiaza, autoritatile prahovene au inceput sa evacueze controlat apa din barajul de la Paltinu, in conditiile in care gradul de umplere a barajului ajunsese la aproape 95 la suta.

GUVERNUL FACE UN DIG IN TELEORMAN. CONSTRUCTIA VA FI FINALIZATA PANA IN LUNA AUGUST

Sursa foto: adevarul.ro