PONTA a anunutat un PROGRAM SPECIAL pentru RECUPERAREA CELOR RANITI in TRAGEDIA DIN COLECTIV

Premierul VICTOR PONTA a anuntat ca pana la sfarsitul anului asteapta din partea MINISTRULUI SANATATII un proiect al unui PROGRAM DE RECUPERARE destinat ranitilor in INCENDIUL DIN CLUBUL COLECTIV, relateaza Agerpres.

“O sa facem un program special. Va costa cat e nevoie. Dupa ce ies din spital, dupa 2-3 luni, oamenii acestia au nevoie de RECUPERARE”, a spus premierul duminica la Palatul Victoria.

Acesta a adaugat ca a aflat de la specialistii pe care i-a convocat la Guvern in cadrul unui grup de lucru ca TRATAMENTUL IN CAZUL ARSURILOR atat de grave este foarte scump, ca pentru un singur pacient costurile sunt cuprinse pe perioada internarii intre 500.000 si un milion de euro.

CITESTE SI: RAED ARAFAT: ESTE POSIBIL CA NUMARUL VICTIMELOR SA SE DUBLEZE

Ponta a mai spus ca in prezent medicii au la dispozitie toate medicamentele si resursele necesare, iar daca va fi nevoie de ceva in plus, se va apela la Fondul de rezerva al Guvernului.

Din grupul de lucru convocat la Palatul Victoria fac parte premierul Victor Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Apararii, Mircea Dusa, comandantul Spitalului Militar, Florentina Ionita Radu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul Floreasca, prof. dr. Ioan Lascar, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

Sursa foto: Realitatea