Ponta a discutat cu Isarescu la sediul BNR

bnr-politica-monetara

Premierul Victor Ponta s-a aflat, joi dupa-amiaza, la sediul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), unde a discutat cu guvernatorul Mugur Isarescu. Intalnirea s-a finalizat la ora 17.15.

La iesire, Victor Ponta a declarat ca a discutat cu conducerea Bancii Nationale despre masura de injumatatire a creditelor romanilor cu salariul mai mic de 1.600 de lei.  “Am discutat cu guvernatorul Mugur Isarescu despre proiectul de injumatatire a ratelor”, a spus Ponta.

Intrebat daca a discutat si despre schimbarea lui Daniel Chitoiu de la Finante, Ponta a declarat ca nu s-a razgandit cu privire la ce a declarat in urma cu o ora, respectiv ca nu va face nicio declaratie pe aceasta tema pana dupa Delegatia Permanenta a PNL de vineri.

Inainte de aceasta intalnire, Victor Ponta s-a intalnit la Senat cu Crin Antonescu. Discutiile au avut loc in biroul presedintelui PNL, iar la intalnire au fost prezenti si vicepremierii Liviu Dragnea si Gabriel Oprea, precum si Daniel Chitoiu.

Vezi aici ce au discutat, joi dupa-amiaza, Ponta si Antonescu la Senat

Ponta a declarat, dupa discutiile cu Antonescu, ca nu va face niciun comentariu pana la sedinta de vineri a PNL, lucru pe care l-a stabilit cu presedintele PNL.

“Am stabilit cu d-nul Antonescu ca pana maine la sedinta PNL sa nu fac niciun fel de comentariu, nici live, nici pe surse. Pana maine nu fac niciun fel de comentariu si pot sa ma tin de acest lucru. Cand am o intelegere cu domnul Crin Antonescu, nu fac niciun comentariu. Am avut o discutie foarte buna.

Foto: Mondo News