Ponta a discutat deja cu Tariceanu, Diaconescu si Melescanu. Nu a vorbit cu Udrea

Candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC la Presedintie, Victor Ponta, a declarat luni ca a discutat deja cu unii dintre contracandidati cu privire la o eventuala sustinere in turul al doilea. Declaratia a fost facuta la Romania TV.

“Am vorbit si cu domnul Tariceanu, si cu domnul Melescanu si cu domnul Diaconescu. Voi vorbi si cu domnul Vadim Tudor. Maine la coalitie vorbesc si cu domnul Hunor Kelemen. Eu nu consider ca ma jigneste sustinerea cuiva. Dimpotriva, ma onoreaza orice fel de roman care crede ca pot sa fac mai mult decat contracandidatul meu”, a spus Ponta la Romania TV.

IOHANNIS: GUVERNUL A REUSIT SA NE FACA DE RAS IN FATA STRAINATATII. II CHEM ALATURI DE MINE PE CEI CARE SE CONSIDERA DE DREAPTA

Intrebat in legatura cu afirmatiile Elenei Udrea, care ar fi lasat de inteles ca in turul al doilea ar putea sa-l sprijine pe oricare dintre candidati, Ponta a raspuns: “N-am vorbit cu doamna Udrea. Alegatorii romani, fie ca sunt cei de dreapta, fie ca sunt de centru-stanga, daca trec de partea pasionala sau patimasa (…), daca gandesc cu mintea, nu cu fierea, stiu foarte bine ca masurile pe care le-am luat la guvernare si pe care intentionez sa le iau in continuare sunt masuri de centru, de centru-dreapta de multe ori in economie, ca parcursul proeuropean si proatlantic al Romaniei este garantat prin tot ce am facut ca prim-ministru si ca vicepresedinte CSAT (…). Nu spun nu niciunui alegator”.