Ponta a semnat deciziile de eliberare a secretarilor de stat

Premierul Victor Ponta a semnat, joi, deciziile de eliberare din functie a mai multor secretari si subsecretari de stat sustinuti de PNL in Guvern.

Decizia de eliberare din functie a liberalilor a fost luata in momentul in care Delegatia Permanenta a PNL a decis sa iasa de la guvernare. Printre secretarii de stat eliberati din functie se numara cei de la Ministerul Dezvoltarii, Ministerul Transporturilor, Ministerul Agriculturii, Ministerul Finantelor sau Ministerul Sanatatii.

Reamintim ca presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a cerut secretarilor si subsecretarilor de stat, precum si sefilor unor agentii sau institutii aflate in subordinea Guvernului sa-si depuna demisiile.

Citeste si: Ponta ar face tandem cu Tariceanu la Presedintie

In prezent la noua ministere este asigurat interimatul, negocierile derulate de premierul Victor Ponta urmand a fi finalizate pana marti, cand se va prezenta in Parlament cu noua structura. 

Miercuri seara, premierul a afirmat ca liberalii care detin posturi in administratia publica centrala si locala nu vor fi schimbati, singurele eliberari din functie semnate fiind cele ale ministrilor si secretarilor de stat care si-au prezentat demisia.