Ponta a votat impreuna cu sotia sa si cu primarul Sorin Oprescu: Dupa atata razboi si distrugere, e timpul sa reconstruim

Premierul Victor Ponta a votat, duminica dimineata, in jurul orei 10.05, la Scoala nr. 17 din Bucuresti. Aspirant la fotoliul de la Cotroceni, el a venit impreuna cu sotia sa, europarlamentarul Daciana Sarbu, dar si cu primarul general, Sorin Oprescu. 

Ponta a introdus buletinul de vot in urna in acelasi timp cu sotia sa. Ponta a fost intampinat de cativa sustinatori care l-au aplaudat atat la intrarea in sectia de vot, cat si la iesire. 

“Sunt convins si sunt optimist ca dupa 25 de ani de cand ne-am castigat libertatea, eu atunci aveam doar 17 ani, domnul primar isi aduce aminte bine, cred ca putem sa punem punct unei tranzitii. Putem fi o tara democratica, europeana, dupa 10 ani de distrugere, putem sa ne apucam sa construim. Dupa atata razboi si distrugere, e timpul sa reconstruim”, a spus Ponta, in aplauzele celor prezenti.

Citeste si: ROMANIA VOTEAZA, MARATON MINUT CU MINUT! Sectiile de votare s-au deschis, peste 18.000.000 de alegatori, asteptati la urne

Oprescu a spus: “Am votat pentru o Romanie sanatoasa si stabila, pentru increwderea in tinerete si puterea de a o transforma. Am toata increderea ca asa va fi”.

Cand reporterii au intrebat-o pe sotia sa Daciana pentru ce a votat, Ponta a spus, zambind: “Ia sa aud, tu pentru ce…”.

Daciana Sarbu a declarat: “Sa ne ajute Dumnezeu sa urmeze o perioada de liniste si intelegere, sa scapam de ura si dezbinare”.

Citeste si: Vasile Blaga a votat la Colegiul I.L. Caragiale: Mergeti la vot. Si un vot poate face diferenta intre bine si rau