Ponta a votat la Scoala nr. 17 din Bucuresti, insotit de sotia sa

Ponta a fost la Targu Secuiesc, unde fiul sau a participat la Campionatul National de Carting

Premierul Victor Ponta a votat duminica, in jurul orei 10.00, la Scoala nr. 17 din Bucuresti, insotit de sotia sa, Daciana Sarbu. Inainte de a intra in sectia de votare, Ponta a intrebat jurnalistii razand “Eu pe unde trec?!”.

Dupa ce a votat, premierul a facut declaratii in sectia de votare. El a afirmat ca a votat pentru schimbarea Romaniei si Europei si a facut un apel catre romani sa se prezinte la vot.

Citeste si: Antonescu a votat la Scoala Barbu Delavrancea

“Am votat pentru faptul ca in 2014 se schimba si Romania dupa atatia ani, si Europa si Romania si Europa se vor schimba in bine. Toti cei care doresc sa fie implicati in Europa vor veni la vot, ma astept ca schimbarile dupa 10 ani sa fie in bine si tot ce a mers prost sa putem sa indreptam. 2014 e anul tuturor schimbarilor”, a declarat Ponta.

Intrebat daca are emotii cu privire la rezultatul alegerilor, Ponta a declarat: “Sigur ca da. Surpriza este de fiecare data, miza e uriasa cine va conduce Europa urmatorii 5ani, cine va conduce Romania. O sa stau cu familia si dupa-amiaza o sa merg in mod sigur la partid”, a spus Ponta.

Citeste si: Tot ce trebuie sa stii despre alegerile europarlamentare din 25 mai

Peste 18 milioane de cetateni cu drept de vot sunt asteptati la urne, duminica, la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014, pentru a-i alege pe cei 32 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European.