PONTA: Adrian Sarbu a fost la mine in birou si mi-a spus ca are niste controale de la ANAF

Premierul VICTOR PONTA a declarat, luni seara, ca nici Adrian Duicu, nici Petre Toba nu au fost la el in birou, in schimb a fost ADRIAN SARBU care i-a spus ca are un control de la ANAF si i-a cerut sa il opreasca, dar i-a transmis ca nu poate face acest lucru.

“Nu au fost la mine in birou, nu nimeni, as minti sa spun, nu a fost domnul Duicu cu domnul Toba, singurul om care a fost la mine in birou si de care imi amintesc a fost domnul ADRIAN SARBU care mi-a zis ca are niste controale de la ANAF si daca pot sa le opresc si i-am zis ca nu pot. Si de atunci am tot citit ce rau sunt eu. Nu opresc la nimeni controale la ANAF, eu cred ca toata lumea trebuie sa isi plateasca taxele”, a spus PONTA, la postul B1 TV.

Citeste si: PERCHEZITII LA FIRME DIN TRUSTUL MEDIPRO PENTRU EVAZIUNE FISCALA SI SPALARE DE BANI. PREJUDICIUL, ESTIMAT LA 1.5 MILIOANE DE EURO

El a adaugat ca nu crede ca exista moguli buni si moguli rai in presa, ci doar proprietari de presa care respecta legea, platindu-si taxele si impozitele, si altii care nu le achita.

“Mai departe, alte fapte penale nu tin de Guvern, ce face fiecare patron de presa e treaba Justitiei. Stilul asta care s-a practicat multi ani in Romania, vrei sa-ti platesc taxe, ia sa vezi ca te cert un pic in trustul meu de presa, ia mai lasa-ma cu ANAF si incep sa te laud, e un lucru pe care nu l-am acceptat si nu il voi accepta cat timp sunt prim-ministru”, a mentionat Victor Ponta.

Citeste si: PONTA, ATAC DUR LA ADRESA LUI BLAGA

In replica, Adrian Sarbu a declarat, citat de Mediafax, ca Ponta “Minte!”.

Sursa foto: cotidianul.ro