Ponta arunca bomba! De ce si-a publicat Basescu fisa medicala

Premierul Victor Ponta, a declarat joi, aflat intr-o vizita de campanie la Braila, ca nu mai vorbeste de Basescu, deoarece “o sa vorbeasca el cu procurorii si judecatorii” si a explicat de ce considera ca si-a facut publica fisa medicala.

Astfel, premierul a afirmat ca “M-a intrebat cineva de ce si-a dat Basescu fisa medicala azi, am spus ca se gandeste ca, daca il aresteaza, sa spuna ca nu suporta regimul de detentie. El se pregateste deja, sa aiba o justificare”, a afirmat Victor Ponta.

Citeste si: GHEORGHE FUNAR A SESIZAT CCR PRIVIND O POSIBILA INCALCARE A CONSTITUTIEI A CANDIDATURII LUI VICTOR PONTA LA PRESEDINTIE

Administratia Prezidentiala a dat publicitatii, joi, rezultatul testarii medicale anuale efectuate de presedintele Traian Basescu in luna iulie a acestui an, la Spitalul Militar din Bucuresti.

Concluzia comisiei medicale interdisciplinare care a intocmit raportul medical este ca presedintele Traian Basescu este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei.