PONTA, atac PLATIT la Iohannis. Inregistrarea e FURATA! Iata DOVADA!

Premierul VICTOR PONTA isi ataca contracandidatii pe retelele de socializare. Seful PSD a platit o postare pe Facebook in care a preluat un fragment din emisiunea “Gandul Live” cu KLAUS IOHANNIS, fragment ce fusese furat si incarcat pe Youtube.

Concret, este vorba despre raspunsurile pe care  prezidentiabilul ACL, KLAUS IOHANNIS, le-a oferit la intrebarile moderatorului, referitoare la sursa banilor pentru cele sase case si la cum se simt profesorii care nu au reusit sa faca astfel de achizitii.

Citeste si: PONTA ARUNCA BOMBA! DE CE SI-A PUBLICAT BASESCU FISA MEDICALA

La aceasta ultima intrebare Iohannis a raspuns sec: “Ghinion”. Intrebat: “ghinion pentru cine?”, IOHANNIS a spus: “Ghinion pentru mine”.

Acum, intr-o postare platita pe Facebook, VICTOR PONTA se foloseste de raspunsurile contracandidatului sau, pe care il acuza ca “nu ii pasa de oamenii obisnuiti”, scrie gandul.info.

“Adevarul este ca lui KLAUS IOHANNIS nu ii pasa de oamenii obisnuiti, cu probleme si griji. Mi se pare foarte urat sa spui ca profesorii care nu au sase case au avut “ghinion” in viata…”, suna mesajul sponsorizat care insoteste fragmentul furat din emisiunea celor de la Gandul si postat pe Youtube cu titlul “VIDEO SOCANT! De ce nu au si ceilalti profesori 6 case, domnule Iohannis? IOHANNIS: au avut GHINION!”.

Citeste si: IOHANNIS: VICTOR PONTA VA PIERDE ALEGERILE PREZIDENTIALE. VA FI SCOS DIN POLITICA DE PROPRIUL PARTID

Pentru ca este un mesaj platit, nu conteaza daca cineva da “like” sau nu paginii de profil a lui VICTOR PONTA. Postarea ajunge in fluxul de stiri (News Feed) al mai multor utilizatori.