PONTA: BASESCU face FOARTE BINE daca publica inregistrarea discutiei de la Cotroceni

Premierul VICTOR PONTA a declarat ca presedintele TRAIAN BASESCU va face FOARTE BINE daca va publica inregistrarea discutiei de luni, de la Cotroceni, adaugand ca un presedinte poate fi “un pic mai politicos” atunci cand vorbeste cu o doamna, respectiv ministrul Finantelor, Ioana Petrescu.

“Eu cred ca presedintele tarii, in general, cand discuta nu neaparat cu primul-ministru, ci cu ministrul de Finante, cu o doamna, poate sa fie un pic mai politicos”, a spus Ponta la Romania TV, citat de Mediafax.

Citeste si: Basescu va publica inregistrarea discutiei cu Ponta si ministrul Ioana Petrescu

Legat de posibilitatea ca presedintele sa prezinte public continutul discutiei de luni, de la Cotroceni, Ponta a comentat scurt: “FOARTE BINE face !”

Citeste si: Ponta, dupa consultarile cu Basescu: Nu-si aveau niciun sens, oricum face ce doreste. A avut un ton badaranesc cu doamna Petrescu

Presedintele TRAIAN BASESCU a declarat, luni, ca pentru prima data va face publica inregistrarea discutiei cu premierul si ministrul Finantelor, dupa ce VICTOR PONTA a spus ca s-au certat, iar tonul sefului statului la adresa Ioanei Petrescu a fost “badaranesc”.