PONTA: BLAGA a spus ca M-A SCOS DIN POLITICA. Si eu am acasa un LABRADOR care SE CREDE TIGRU

 Intr-o a doua interventie in fata parlamentarilor, VICTOR PONTA a tratat in termeni ironici declaratiile facute de liberali in ziua in care MOTIUNEA DE CENZURA depusa de ei este votata. In final, premierul a sustinut ca actualul guvern nu este nici pe departe unul perfect, dar se vor depune in continuare eforturi pentru a fi tot mai bun.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: VICTOR PONTA NU INTELEGE NIMIC DIN CEEA CE I SE INTAMPLA

”Azi PNL a devenit PDL, nu face nimic, doar ia de la altii. In rest, au fost MOMENTE SI VESELE SI TRISTE. La momente vesele se inscrie declaratia domnului HASOTTI, care a spus ca oamenii care repeta acelasi lucru de mai multe ori AU CEVA LA CAP. Vreau sa-i spun domnului Hasotti ca DOAMNA GORGHIU IMI TOT CERE DEMISIA DE CATEVA LUNI.

La momentul trist se inscrie domnul BLAGA, care a spus ca EL M-A SCOS DIN POLITICA. Si eu am un LABRADOR ACASA CARE SE CREDE TIGRU. Cine m-a scos pe mine din politica o sa va scoata si pe voi si nu e corect nici pentru mine, nici pentru voi.

CITESTE SI: LIVE TEXT MOTIUNEA DE CENZURA A PNL: A INCEPUT VOTUL CARE VA FI UNUL SECRET CU BILE. UPDATE

Inca o data s-a dovedit ca guvernarea actuala ARE NEVOIE DE LUCRURI DE IMBUNATATIT. Nu e o guvernare perfecta, sunt lucruri pe care trebuie sa le facem mai bine. Nici nu exista o alternativa. Putem doar sa guvernam mai bine de acum incolo si sa nu ne aliem niciodata cu PDL”.

Sursa foto: HotNews