PONTA catre ministri: Avem atatea proiecte cu REPUBLICA MOLDOVA. REPORNITI MOTOARELE!

Premierul VICTOR PONTA a anuntat ca va merge miercuri la CHISINAU si i-a rugat pe ministrii care gestioneaza domenii in care exista proiecte comune cu Republica Moldova sa “REPORNEASCA MOTOARELE”, avand in vedere instalarea unui NOU GUVERN in aceasta tara, relateaza Agerpres.

“Asta seara, impreuna cu cativa colegi, voi merge la Chisinau, maine sunt acolo in discutii cu NOUL GUVERN, sigur, cu presedintele tarii, cu presedintele Parlamentului. Vreau din nou sa va rog pe toti, domnul ministru Aurescu principal responsabil, dar de fapt avem pe energie, avem pe economie, pe educatie, avem atatea proiecte cu Moldova, ACUM CU NOUL GUVERN SA REPORNIM MOTOARELE. Am facut lucruri extraordinare, concrete, pe care le vad oamenii — gazoduct, microbuze, gradinite, muzee — nu vorbe goale, ca vorbe au tot primit din ’90 incoace. Noi suntem primul Guvern care a facut lucruri concrete”, a spus, miercuri, Ponta, la inceputul sedintei de guvern.

CITESTE SI: PONTA: ROMANIA ARE CRESTERE ECONOMICA SI POATE INVESTI IN REPUBLICA MOLDOVA

El a afirmat ca joi va face o analiza a stadiului in care se afla proiectele, iar la urmatoarea sedinta de guvern vor fi luate de la capat toate lucrurile bune facute pentru SPRIJINIREA CETATENILOR DE PESTE PRUT.

Sursa foto: portaluldestiri