PONTA: Ceea ce incepem noi azi o sa inaugureze altii, pentru ca asa e normal in politica

Premierul VICTOR PONTA a declarat vineri, dupa semnarea deciziei de aprobare a Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020, ca proiectele incepute prin acest program vor fi inaugurate de altii si a afirmat ca vrea ca Guvernul sau sa ramana in istorie ca cel care a deblocat fondurile europene.

“Sunt bucuros ca tot ceea ce se va incepe pe acest program (…) se va realiza in continuare si trebuie realizat in continuare si o sa inaugureze altii ceea ce incepem noi, pentru ca asa este normal in politica. Mi s-a spus ca eu inaugurez ceea ce au inceput altii, o sa inaugureze altii ce incepem noi”, a spus premierul, la Palatul Victoria.

CITESTE SI: COMISIA EUROPEANA a adoptat programul ROMANIEI pentru INFRASTRUCTURA

PONTA a adaugat ca s-a simtit inspirat de discursul liderului ALDE Guy Verhofstadt in care acesta se adresa premierului grec in Parlamentul European.

“Desi sunt social-democrat, m-a inspirat un discurs pe care l-am vazut recent in Parlamentul European, liderul ALDE, domnul Verhofstadt, intreba un alt prim-ministru: ‘Cum vrei sa ramai in istorie?’. Eu vreau sa ramana acest Guvern ca cel care nu doar ca a dat pensii, salarii, a scazut TVA, dar ca Guvernul care a deblocat fondurile europene si a semnat, a lansat, la opt ani dupa ce am intrat in Uniunea Europeana, cele mai importante programe operationale”, a afirmat seful Guvernului.

CITESTE SI: Comisarul european CORINA CRETU a vorbit despre Programul Operational Infrastructura Mare

Sursa foto www.b1.ro