PONTA: Cei care m-au HUIDUIT, niste INTERLOPI profesionisti cu tatuaje

Premierul VICTOR PONTA sustine ca cei care l-au HUIDUIT in Gara de Nord erau “INTERLOPI PROFESIONISTI”, cu tatuaje, trimisi, ca la serviciu, sa ii plateasca o polita pentru incidentul in care a fost implicat presedintele Traian Basescu la Constanta, cu care Ponta afirma insa ca nu are nicio legatura.

“Au trimis niste INTERLOPI, niste batatusi ca la Nana. Foarte profesionisti. Au fost trimisi sa plateasca o polita pentru ceva ce nu am facut”, a spus PONTA la Antena 3.

Premierul VICTOR PONTA a fost huiduit, sambata, la sosirea in Gara de Nord din Bucuresti, unde a ajuns de la Craiova, de un grup de aproximativ 30-40 de tineri care l-au asteptat la iesirea de pe peron.

Citeste si: VICTOR PONTA HUIDUIT LA GARA DE NORD

Premierul VICTOR PONTA a plecat, sambata dupa-amiaza, din Gara Craiova, in prima cursa a trenului electric Hyperion, produs in acest oras. Ulterior, el a sosit in Gara de Nord. La sosire, premierul a coborat din tren, impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea si ministrul Transporturilor, Dan Sova. El a acordat declaratii jurnalistilor care il asteptau pe peron.

Dupa aceste declaratii, PONTA s-a indreptat catre iesirea din Gara de Nord. La iesirea de pe peron, un grup de aproximativ 30-40 de tineri au inceput sa il HUIDUIE pe PONTA.

Unul dintre tineri a afisat o pancarta alba pe care nu era scris nimic. In momentul in care tinerii au inceput sa HUIDUIE, VICTOR PONTA i-a salutat cu mana.

“De ce te-a trimis?” i s-a adresat PONTA unui tanar din grup, razand. “Dar eu nu i-am aranjat nimic lui Basescu azi la Constanta. Nu trebuia sa-mi aranjeze ei aici”, a continuat liderul PSD, potrivit Mediafax.

Citeste si: BASESCU, SCUIPAT LA CONSTANTA CHIAR CAND COBORA DE PE BRICUL MIRCEA

Ofiterii SPP l-au inconjurat pe premier, formand un perimetru de securitate. Seful Guvernului a iesit din gara, a urcat in masina oficiala si a plecat.

Presedintele Traian Basescu a fost scuipat de un tanar, sambata, la Constanta, in momentul in care a coborat de pe nava scoala “Mircea”, barbatul fiind imobilizat imediat de catre ofiterii SPP.

Sursa foto: click.ro