PONTA: CExN PSD se va intalni joi; E bine sa ne intalnim mai repede sa vedem cine VA CONDUCE PARTIDUL

PSD-istii se vor reuni, joi, in cadrul COMITETUTUL EXECUTIV NATIONAL, a anuntat premierul VICTOR PONTA, precizand ca el a eliberat deja biroul de presedinte al partidului si a stabilit impreuna cu colegii sa se intalneasca mai repede pentru a decide CINE CONDUCE PSD, relateaza Agerpres.

“Nu mai sunt presedinte, nu ma intorc maine sa-mi iau scaunul, AM SI ELIBERAT BIROUL, de altfel. Il voi sprijini sau o voi sprijini pe cea/pe cel pe care colegii mei il considera cel mai bun sau o considera cea mai buna pentru a conduce partidul pana la congres. Maine (joi — n.r) este CExN, era programat pentru saptamana viitoare. Am vorbit cu colegii mei si cred ca e bine, dupa discutiile de azi din BPN, sa ne intalnim mai repede si cu ceilalti colegi”, a spus miercuri Ponta, la inceputul sedintei Biroului Permanent National (BPN) al PSD.

CITESTE SI: IOHANNIS a respins propunerea lui PONTA pentru MINISTERUL TRANSPORTURILOR. Reactia premierului

Intrebat care este motivul pentru care a fost grabita reuniunea CExN, in conditiile in care aceasta urma sa aiba loc saptamana viitoare, Ponta a afirmat ca trebuie stabilit cine conduce PSD. “SA STABILIM CINE CONDUCE PSD si sa ne vedem de treaba ca avem de guvernat si mai sunt lucruri importante pana la rectificarea bugetara”, a raspuns premierul.

La sedinta BPN a venit si presedintele de onoare al partidului, ION ILIESCU.

Sursa foto: digi24