PONTA, chemat de PNL in plenul CAMEREI sa prezinte EVALUAREA STARII ECONOMIEI

PREMIERUL ROMANIEI, VICTOR PONTA, ALOCATII, DIFERENTIEREA ALOCAIILOR, COPII, STARE MATERIALA, FAMILII SARACE

Grupul parlamentar al PNL a solicitat ca prim-ministrul VICTOR PONTA sa vina in plenul Camerei Deputatilor in vederea unei dezbateri privind evaluarea anuala a starii economiei, care se face de catre Comisia Europeana, a anuntat, luni, liderul deputatilor liberali, LUDOVIC ORBAN.

“Grupul parlamentar PNL a solicitat prezenta primului ministru VICTOR PONTA la Camera Deputatilor in vederea unei dezbateri privind evaluarea anuala a starii economiei, care se face de catre Comisia Europeana”, a precizat ORBAN.

CITESTE SI: PNL vrea ca SENATUL sa dea HOTARARE de INCUVIINTARE a ARESTARII lui SOVA

El a spus ca scopul acestei dezbateri este ca, plecand de la concluziile Comisiei Europene, sa se atraga atentia Guvernului PONTA ca “bate pasul pe loc”.

ORBAN a aratat ca PNL a depus aceasta solicitare la Biroul Permanent si urmeaza sa se stabileasca data la care va avea loc dezbaterea.

CITESTE SI: PNL a depus la Senat o MOTIUNE SIMPLA prin care cere DEMISIA ministrului MUNCII

Potrivit noului Regulament al Camerei Deputatilor votat de deputati saptamana trecuta, se instituie ora prim-ministrului, in care, o data pe luna, in ziua de luni, premierul vine in plenul Camerei cu o dezbatere pe o tema.

Sursa foto www.pressalert.ro