PONTA: Conform hartilor de RISC putem preveni efectele INUNDATIILOR

Victor PONTA nu mai vrea sa se cheltuiasca bani din bugetul de REZERVA pentru rezolvarea problemelor legate de INUNDATII. Premierul este convins ca hartile de risc la care se lucreaza vor rezolva problemele pentru anii viitori.

“Pana in septembrie se va stabili graficul investitiilor din sistemul de interventie, astfel incat sa nu iesim la INUNDATII doar pe bugetul de rezerva. Reparam locuinte, ajutam oamenii si cand vine o astfel de vreme peste 2-3 ani, reluam totul si prejudiciile sunt aceleasi. Conform hartilor de risc putem preveni efectele inundatiilor”, a declarat Victor PONTA intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Victoria.

Citeste si: Andreea Paul: Ponta e un gunoi. Daca romanii nu se trezesc, gunoiul va fi presedinte

Premierul nu a uitat sa il critice pe Traian Basescu, presedintele care este acuzat de campanie electorala pro PMP.

“Fac un apel catre preesedintele Romaniei de a inceta participarea sa la campania electorala. Exista categorii care au drept de vot, dar care nu au voie la campaniile de acest gen. Un prefect sau un subprefect isi pierde locul de munca imediat. Un judecator care face campanile este dat afara. Un ofiter, la fel, este exclus din randul armatei”, a punctat Victor PONTA.

Citeste si: BASESCU a decorat mai multe personalitati din diaspora