PONTA continua ACUZATIILE la adresa ”unei doamne deputat, fost ministru PNL” pe tema SCHWEIGHOFER

Premierul VICTOR PONTA a declarat ca isi mentine acuzatiile la adresa “unei doamne deputat, fost ministru, de la PNL” care s-a intalnit cu firma austriaca Schweighofer pentru Codul Silvic si promoveaza in Parlament interesele unei firme private, precizand din nou ca are date in acest sens.

El a sustinut totodata ca nu exista un conflict intre el si presedintele KLAUS IOHANNIS pe aceasta tema.

CITESTE SI: VICTOR PONTA, despre SCANDALUL CODULUI SILVIC: Nu l-am acuzat pe PRESEDINTE, ci cativa DEPUTATI PNL

“Si presedintele, si eu, si Parlamentul putem sa colaboram ca sa oprim un fenomen care exista de multi ani, cel al despaduririlor si pietei ilegale. Am avut niste acuzatii, pe care mi le mentin, la adresa unei doamne deputat, fost ministru, de la PNL care s-a intalnit cu Schweighofer si promoveaza in Parlament interesele unei firme private. Sustin in continuare acest lucru si am si date in acest sens, pe care le are toata lumea deja, sunt publice”, a spus PONTA.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS il ataca pe PONTA: Tanarul premier a facut o DECLARATIE foarte GRAVA

PONTA a afirmat si vineri ca acuzatiile sale legate de un sprijin politic pentru firma austriaca Holzindustrie Schweighofer pentru Codul Silvic au vizat doar “o doamna deputat PNL, fost ministru” si alti deputati PNL si nu s-au referit la persoane din jurul presedintelui IOHANNIS.

Sursa foto www.dcnews.ro