Ponta continua razboiul: Basescu minte de ingheata apele. L-a vazut pe Papici de multe ori

Victor Ponta continua razboiul declaratiilor cu Traian Basescu. Premierul a spus in aceasta seara ca presedintele minte “de ingheata apele” cu privire la relatia sa cu procurorul Papici.

“E de desene animate asta – ca nu l-a vazut pe Papici. (n.r.- Traian Basescu) Minte de ingheata apele, l-a vazut de zeci de ori. Evident ca l-a vazut pe Papici de nu stiu cate ori. Traian Basescu l-a chemat la birou pe procurorul Papici. Si pe alti procurori ii suna. S-a intamplat de multe ori sa sune procurori direct sa spuna anumite lucruri”, a spus Victor Ponta, joi seara, la Romania Tv.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca a vorbit la telefon cu procurorul Papici, caruia i-a cerut scuze pentru ca a fost implicat in scandalul achizitiei de terenuri.

“Nu l-am cunoscut pe procurorul Papici, azi l-am sunat si i-am cerut scuze ca involuntar a fost amestecat intr-un scandal al plagiatorului Ponta. Nu exista nicio legatura intre Ioana Basescu si procurorul Papici. Este o mistificare a adevarului”, a declarat presedintele, intr-o conferinta de la Cotroceni.