PONTA contraataca: BASESCU e un MAFIOT politic. Va ajunge la INCHISOARE

Victor PONTA a declansat , in urma cu doar cateva minute, o contraofensiva totala impotriva presedintelui Traian BASESCU. Premierul a spus in direct la Romania Tv, ca seful statului este un MAFIOT  politic.

PONTA l-a caracterizat astfel pe Basescu din cauza amenintarii pe care acesta i-a adresat-o senatorului PSD Gabriela Firea.

„E o amenințare pur mafiota, ma bucur ca pe Gabi Firea nu a intimidat-o, dimpotriva, i-a dat curaj (…) E o exprimare specifica filmelor cu mafioti”, a declarat PONTA.

“Ne asteptam ca 2014, ultimul an al lui Basescu, sa fie foarte dificil, deoarece este o amenintare pur mafiota. In mod normal, vedem in filmul Nasu’ asemenea chestie, acest gen de declaratie, nu din partea doar a unui presedinte, ci din partea oricui, e socanta.

Cred ca s-a pierdut cu firea, el isi pierde controlul, are doi dusmani, cel mai mare e timpul, pentru nu are cum sa-l opreasca. In decembrie, Basescu nu va fi doar o istorie politica urata, ci si un om fara imunitate, asa ca va trebui sa raspunda in diverse dosare penale”, a mai spus prim-ministrul.

Victor Ponta a mentionat, in acest context, ca “Basescu va putea fi anchetat din decembrie, sunt sigur ca va ajunge la inchisoare”, a concluzionat PONTA.

Senatorul PSD Gabriela Firea a spus, astazi, ca nu isi va prezenta demisia din Comisia Nana ca urmare a declaratiilor facute de presedintele Traian Basescu la adresa ei si a familiei sale.

Citeste si: GABRIELA FIREA: Nu imi dau demisia din COMISIA NANA ca urmare a amenintarilor lui BASESCU