PONTA: Declaratiile lui BERCEA si CAPATANA din duba sunt niste minciuni

Premierul VICTOR PONTA a sustinut luni ca declaratiile lui SANDU ANGHEL referitoare la mita pe care i-ar fi dat-o sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ca si afirmatiile lui MARIAN CAPATANA legate de Dan Voiculescu sunt minciuni care nu trebuie luate in seama.

“Cred ca nimic nu este mai ridicol si mai penibil si pentru oamenii politici si pentru jurnalisti sa trateze aceeasi chestie cu masura total diferita. Din punctul meu de vedere, Bercea, SANDU ANGHEL, care tipa din duba doamnei Kovesi si doamnei Stanciu, este o minciuna care nu trebuie luata in seama. Nu exista.

Citeste si: PONTA: SRI NU A INFORMAT GUVERNUL MEU DE SANDU ANGHEL

In egala masura, cand alt infractor, inculpat, domnul Capatana, tipa tot din duba, ca i-a dat bani lui Voiculescu sau a luat bani de la Voiculescu, nu mai stiu, eu ii consider pe amandoi doi infractori, sigur urmeaza sa se pronunte instanta, sunt doi acuzati. Eu consider ca e treaba justitiei sa verifice, dar declaratii de genul SANDU ANGHEL contra Kovesi, Stanciu sau MARIAN CAPATANA contra Voiculescu au aceeasi valoare si anume zero. Va spun ca fost procuror”, a spus PONTA la postul B1 TV.

El a adaugat ca in ceea ce priveste justitia in Romania s-au facut progrese extraordinare, dar daca era inca Daniel Morar procuror-sef erau arestati doar de la PSD. “Eu cred ca DNA, nu ca institutie, dar prin anumiti reprezentanti ai sai care nu mai sunt acum in functie, cred ca a fost un instrument al lui Traian Basescu mult timp si l-a folosit”, a sustinut PONTA.

NOI INTERCEPTARI APAR IN DOSARUL BERCEA-MIRCEA BASESCU

Sursa foto: bzc.ro