PONTA, despre absolventii de scoli militare: “Toti sunt ANGAJATI din prima zi!”

Premierul VICTOR PONTA a declarat, marti, la Sibiu, ca toti ABSOLVENTII de scoli militare sunt ANGAJATI “din prima zi” si ca nu mai exista probleme cu salarizarea, bugetul Ministerului Apararii urmand sa fie suplimentat, la rectificare, cu 0,2 la suta.

PONTA a declarat, marti, dupa ceremonia ridicarii in grad de sublocotenent a absolventilor promotiei 2014 de la Academia Fortelor Terestre din Sibiu, ca a tinut sa participe la acest eveniment pentru a le transmite tinerilor ABSOLVENTI ca “toti sunt ANGAJATI din prima zi si nu mai sunt probleme cu salarizarea, cu bugetul MApN”.

Citeste si: VICTOR PONTA A EXPLICAT SCOPUL REDUCERII CAS

La nivel national sunt in acest an 1.400 de ABSOLVENTI de scoli militare, cu totii avand asigurat un loc de munca, a precizat premierul.

PONTA a precizat ca “idealul asumat de tarile NATO” este de 2,36 la suta din PIB, Romania tinzand spre alocarea a 2 la suta catre Armata.

“Daca ajungem la 2 la suta dintr-un PIB care a crescut in ultimii trei ani, putem spune ca putem oferi conditii militarilor romani”, a conchis el.

VICTOR PONTA: DISCUTIA PE TEMA CAS DE LA COTROCENI A FOST O MICA INSCENARE

Sursa foto: stiri.tvr.ro